Jdi na obsah Jdi na menu
 


Report: FC Barcelona 3:0 Real Betis

5. 11. 2007

ObrazekBarcelona opět potěšila fanoušky a to tím, že předvedla jeden z nejlepších výkonů v této sezóně a vyhrála zaslouženě nad Realem Betis 3:0, góly vstřelil opět, Thierry Henry a dva góly na konto si připsal, vracející se do formy, Ronaldinho Gaúcho.

FC Barcelona, nedala Realu Betis žádnou šanci, na vítězství, již v 18. minutě nastřelil bývalý hráč Arsenalu, Thierry Henry, opět měl na kopačkách šanci Thierry henry, když ve 23. minutě střílel pár centimetrů vedle. henry se, však jen gólu dočkal v 32. minutě, když si řekl o míč do běhu od Andrése Iniesty a dal nedal gólmanovi Betisu, žádnou šanci. Do kabin se šlo, tedy ze stavu 1:0 pro FC Barcelonu.

Druhý poločas, očekávali fanoušci tak dobrý jako ten první, a vše bylo pravdivé, již v 51. minutě zvýšil na 2:0 z volného přímáku, Ronaldinho, Barcelona opět dálě bojovala a snažila se dát co nejvíc gólů, ale nic z toho nebylo, až v nastaveném čase dokázal zvýšit na 3:0, opět Ronaldinho z volného přímáku.

Branky: 32. Henry, 51. a 90. Ronaldinho

ŽK: BAR: - BET: 26. Juanito, 38. Babic

FC Barcelona: Valdés - Zambrotta (75. Marquéz), Puyol, Thuram, Abidal - Touré, Xavi (84. Gudjohnsen), Iniesta - Ronaldinho, Henry (79. Bojan), Messi

Real Betis: Ricardo - Ilic, Juanito, Lima, Babic - Juande, Somoza (75. Arzu), Rivera, Mark González - Edu, Pavone (61. Jose Mari)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář