Jdi na obsah Jdi na menu
 


Report: Valladolid 1:1 FC Barcelona

2. 11. 2007

ObrazekFC Barcelona může bát ráda, že získala alespoň bod ve Valladolidu, pomocí remíze 1:1. FC Barcelona od bodu, zachránil Ronaldinho, kterému se tentokrát zápas povedl (bez Henryho), ale naopak Messi nebyl v utkání skoro vůbec vidět.

FC Barcelona, bez Deca, Etoa, Henryho a Abidala, nedokázali hrát důrazně ve středu zálohy a v obraně byli vidět u Barcy jen, ztracené míče.

Valladolid rozehrál utkání velmi dobře, když již v 6. minutě vystrašil Sesma po chybě Puyola, Valdése, který si připsal krásný zákrok, když mč vyrazil na rohový kop. Blaugranas tak mohla čekat od Valladolidu, krásný zápas, jak s Realem Madrid (1:1). Valladolid skóroval jako první hned již, v 16. minutě zakončil Lloriente.

FC Barcelona měla, tak co napravovat a hlavně dohánět. Ještě na konci poločasu, Xavi poslal krásnou přihrávku o kterou si řekl Ronaldinho a snižil tak na 1:1. Do kabin se šlo s nerozhodnutého stavu 1:1.

V dalším poločase si fanoušci myslely, že, když Barca ještě na konci 1. poločasu vyrovnala, že to bude úplně jiné utkání, ale tak tomu nebylo a bylo to přesně naopak, Valladolid si vytvářekl překrásné šance ale Barca může být ráda díky opět skvělému výkonu Valdése, Milita, Bojana, Xaviho a Ronaldinha, že získala alepspoň bod.

V tabulce se Blaugranas vrátila zpět na druhé místo ale na první Real Madrid ztrácí až 4 body, doufejme že Rijkaard dostane od Laporty ultimátum, protože tohle již fanoušky Barcy, přestává rozhodně bavit.

Branky: 16.Lloriente - 42. Ronaldinho

ŽK: VAL: 16. Lloriente - BAR: -

Valladolid: Alberto - Pedro Lopéz, García Calvo, Marcos, Rafa - Vivar, Rubio, Sisi (72. Víctor), Sesma - Lloriente (63. Ogbeche), Kome (80. Sánchez)

FC Barcelona: Valdés - Puyol, Marquéz (60. Zambrotta), Milito, Sylvinho - Yaya Touré (70. Gudjohnsen), Xavi, Iniesta - Ronaldinho, Messi, Bojan (Giovani)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář